Vilka är vi?

Skoj att du vill veta mer om oss!

Vi är ingenjörer med lång och bred erfarenhet från bilindustrin och vi är rackarns duktiga på produkt-, produktion- och kvalitetsutveckling.

Men vi är också friluftsmänniskor som älskar träning och vardagsäventyr.

Ett familjeföretag

Freedom Fighter Campers är ett familjeföretag utan externa finansiärer och tänker med näbbar och klor värna vårt oberoende. Vi är ärligt talat ganska trötta på storbolagens ständiga jakt på volymandelar och vinstmarginaler som så ofta går ut över slutkunden och miljön. 

Vi vill stå för något annat och tänker fokusera på att växa hållbart och organiskt.

Vi älskar fysisk aktivitet

För oss är en lyckad semester en aktiv semester och vi släpar gärna med oss, löparskor, skidor i alla former, SUP-utrustning, mountainbikes, och annat skoj som gör att vi kommer ut i naturen och får upp pulsen. Att efter en dag fylld med aktiviteter tillaga och äta en härlig middag utomhus med familj eller vänner är enligt oss receptet på en riktigt bra dag.  

Med denna bakgrund och gemensamma intressen är det inte svårt att förstå att vi verkligen älskar det vi håller på med. Detta tror vi är en riktigt bra förutsättning för en grym produkt som våra kunder kommer att älska.

“Utifrån ett eget behov av en produkt som inte fanns föddes en idé. Med mer än 20 års års erfarenhet från produkt- och produktionsutveckling inom bilindustrin, ett härligt nätverk i ryggen och ett brinnande intresse för pulshöjande outdooraktiviteter och entreprenörskap känns det jäkligt rätt att satsa helhjärtat på denna idé. Framtiden får utvisa huruvida det var ett genidrag eller galenskap, men tills dess kommer jag jobba stenhårt med att ta fram världens bästa vagn... och ha skoj på vägen”
Trysil
Mats Persson
Husvagnsbyggare & Ägare